Monday, October 8, 2018

Raamatukogupäevad "Kohtume raamatukogus!"


Taas on algamas igasügisesed raamatukogupäevad „Kohtume raamatukogus“, mil üle Eestimaa toimub 20.-30. oktoobril põnevaid sündmusi!

Tänavune kogu Euroopas tähistatav kultuuripärandi aasta annab ka raamatukogudele hea võimaluse väärtustada ning esile tuua oma kodukoha rikkalikku ja mitmekesist kultuuripärandit. Kultuuripärand on sillaks mineviku, oleviku ja tuleviku vahel. Raamatukogu omakorda on värav tulevikku, olles ühtlasi side minevikuga.

Kultuuripärandi mitmekesisus ühendab inimesi ja tänu tehnoloogiale ning internetile on kõigil selleni täna jõuda lihtsam kui kunagi varem. Kultuuripärandiks ei ole ainult kirjandus, kunst ja esemed, vaid ka jutud, laulud, filmid ja käsitööoskused ning toidukultuur.

Olgem pärandi loojad!

Jõgeva valla raamatukogude tähtsündmused on näha ülaltoodud plakatil. Lisaks on veel toimumas Palamuse Raamatukogus:

Teisipäeval,  23.okt kell 11.00 – ettelugemispäev lasteaialastega: esineb Pajusi harrastusteatri näitleja Gunnar Vasemägi.

Neljapäeval, 25.okt kell 10.00 – infokirjaoskuse koolitus, praktiline kasutajakoolitus lugejatele, tutvustame rikswebi, erinevaid andmebaase, sooritame infootsinguid.

Reedel 26.okt kell 11.00 – sudoku sõprade kohtumine.

Esmaspäeval 29.okt kell 14.00 – Tuntud inimene raamatukogus: laenutaja rollis raamatukogu enda lugejad!

Teisipäeval 30.okt kell 10.00 – Palamuse vabatahtlikud pritsumehed räägivad tuleohutusest ning näitavad päästeautot koos varustusega.

Mõnusaid kohtumisi raamatukogus!


No comments:

Post a Comment